Οικογένεια σε Κριση
Illustration, Graphic Design

Περιγραφή

Οικονομική κρίση, κοινωνική κρίση, ηθική κρίση! Τα πάντα σε κρίση: τα συναισθήματα, οι σχέσεις, οι συνθέσεις οι αντιθέσεις! Όχι όμως το κέφι και η δημιουργία!

Το Θέατρο Χαλκίδας απαντάει στις πολλαπλές εκφάνσεις και τα πολλαπλά επίπεδα της κρίσης μέσα από την αισιοδοξία που αντλείται από το χιούμορ, τη δημιουργία, την τέχνη, και στοχεύει στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, που μπορούν να ξεπεράσουν την κρίση με χαμόγελο!

To Θέατρο Χαλκίδας μας ζήτησε να σχεδιάσουμε την αφίσα και το πρόγραμμα για την θεατρική παράσταση Οικογένεια σε Κρίση. Μας έδωσαν να διαβάσουμε το έργο και μας ζήτησαν να βγάλουμε πρός τα έξω την κωμική εικόνα της παράστασης.

Τελειοποιήθηκε

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013

Μοιραστείτε το

Ξεκινάμε;

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο ή πραγματικά περίεργοi για την δουλειά μας; Ας μιλήσουμε για την ιδέα σας. Μας αρέσει να έιμαστε προετοιμασμένοι για την πρώτη μας κουβέντα, έτσι για αρχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


Ή απλά γίνομαστε φίλοι!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με ένα έργο που ολοκληρώθηκε, για τον τρόπο εργασίας μας, ή απλά περίεργοι με τι ασχολούμαστε αυτή την εβδομάδα; Αφήστε μας ένα μήνυμα η καλέστε μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

211 800 86 10

Αποστολή