Δήμος Διονύσου Εταιρική Ταυτότητα

Περιγραφή

Τα μαλλιά συμβολίζουν τα περιβόητα μάρμαρα του Διονύσου (Πεντέλης) τα οποία είναι ξακουστά σε ολόκληρο τον κόσμο και απεικονίζονται στον κίονα που έχει σχεδιαστεί στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Επιπλέον βασιζόμενος στην ιστορία της περιοχής, ότι δηλαδή ο θεός Διόνυσος βρέθηκε σύμφωνα με το μύθο, και στον αρχαίο δήμο Ικαρίας στην Αττική, στη θέση του οποίου βρίσκεται σήμερα ο νέος Δήμος Διονύσου και δίδαξε στους κατοίκους την καλλιέργεια της αμπέλου, με συνέπεια να είναι η περιοχή κατάφυτη από αμπελώνες, έχουν προσαρμοστεί και φύλλα αμπέλου στο μπροστινό μέρος της κεφαλής. Η καθαρότητα του προσώπου δηλώνει ότι ο Διόνυσος ήταν ένας αιώνιος έφηβος.

Τέλος η γραμματοσειρά είναι εμπνευσμένη από τούς λιθοξόους της αρχαίας εποχής και παραπέμπει στη γραφή των επιγραφών της Αρχαίας Ελλάδας.

Τελειοποιήθηκε

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013

Μοιραστείτε το

Ξεκινάμε;

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο ή πραγματικά περίεργοi για την δουλειά μας; Ας μιλήσουμε για την ιδέα σας. Μας αρέσει να έιμαστε προετοιμασμένοι για την πρώτη μας κουβέντα, έτσι για αρχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


Ή απλά γίνομαστε φίλοι!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με ένα έργο που ολοκληρώθηκε, για τον τρόπο εργασίας μας, ή απλά περίεργοι με τι ασχολούμαστε αυτή την εβδομάδα; Αφήστε μας ένα μήνυμα η καλέστε μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

211 800 86 10

Αποστολή