Γιατί μας προτιμούν

Η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα κάνουμε εξυπηρετούν την εταιρία σας να αναδειχθεί.

Ακούμε

Ξεκινάμε με ερωτήσεις. Ακούμε καθώς μας μιλάτε για τη δουλειά που κάνετε, για τους ανθρώπους που την κάνετε, και για το ποιος άλλος κάνει δουλειά σαν κι αυτήν. Κάνουμε μια σύντομη έρευνα για τους πελάτες και τους ανταγωνιστές σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε εμπορικά το προϊόν σας. Παρατηρούμε οτιδήποτε έχει πρόσφατα δημιουργηθεί στο ψηφιακό και έντυπο εμπορικό σας αρχείο και σας βοηθούμε να είστε σίγουροι ότι αυτό ουσιαστικά εξυπηρετεί εσάς και το προϊόν σας.

Υπάρχον εταιρικό προφίλ
Ανασκόπηση ψηφιακού προϊόντος
Ανταγωνιστική αξιολόγηση

Σχεδιάζουμε

Έχετε στόχους. Δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να τους πετύχετε. Μαζί, χαρτογραφούμε τους στόχους σας - τι χρειάζονται οι πελάτες σας και τι ελπίζετε να λάβετε από αυτούς σαν αποτέλεσμα. Κάνουμε ένα σχέδιο και ορίζουμε τι κρατάμε και τι αφήνουμε, τι θα εξυπηρετήσει και τι όχι τους στόχους σας, τεχνικά και δημιουργικά. Δημιουργούμε ένα σχέδιο και θέτουμε τα θεμέλια για το επερχόμενο έργο.

Ανάλυση στόχων
Επεξεργασία πρότζεκτ
Προεπισκόπηση ιστοσελίδας

Δημιουργούμε

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης στα δύο πρώτα βήματα, δημιουργούμε μοναδικά σχέδια για τις ιστοσελίδες σας, τις υποσελίδες, τις κινητές εφαρμογές, τις εκτυπώσεις κ.ά.. Παρουσιάζουμε τα σχέδια μας για τυχόν αλλαγές ή προσαρμογές ώστε να εφαρμοστούν έγκαιρα.

Παρουσίαση δειγμάτων
Λειτουργικότητα
Σχόλια πελάτη

Εφαρμόζουμε

Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν οι προγραμματιστές μας. Εφαρμόζουν την τεχνογνωσία τους στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας. Εξετάζουν όλες τις λειτουργiκότητες που ήδη έχετε και προσπαθούν να τις εξελίξουν, μαζί με νέες προσθήκες που πιστεύετε ότι θα ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό που απευθύνεστε,ώστε να αναδεικνύουν το προϊόν σας..

Εκπαίδευση
Εισαγωγή Κειμένου

Υποστηρίζουμε

Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να αρχίσετε να ¨παίζετε¨ με το τελικό προϊόν. Πρώτον, βεβαιωνόμαστε ότι έχετε όλη την γνώση που απαιτείται για να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα στα χέρια σας, έχετε χρόνο να αλληλεπιδράσετε μαζί της, να φορτώσετε τυχόν περιεχόμενο και να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες που ζητήσατε στην προετοιμασία πρίν την έναρξη.

Εκπαίδευση
Εισαγωγή Κειμένου

Ολοκληρώνουμε

Αυτή είναι η ιστοσελίδα σας, η σελίδα σας στο Facebook, η κινητή σας εφαρμογή, όλα τα παραπάνω ή κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι το πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο σας.Μόλις ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας, είναι ουσιαστικά ό,τι επιθυμούσατε στα δύο αρχικά βήματα. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να την προβάλετε και να δείτε πόσο καλά αλληλεπιδρά στο κοινό που αποσκοπούσε να απευθύνεται.

Διαχείριση Έναρξης
Σχόλια Πελατών

Ξεκινάμε;

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα έργο ή πραγματικά περίεργοi για την δουλειά μας; Ας μιλήσουμε για την ιδέα σας. Μας αρέσει να έιμαστε προετοιμασμένοι για την πρώτη μας κουβέντα, έτσι για αρχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.


Ή απλά γίνομαστε φίλοι!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με ένα έργο που ολοκληρώθηκε, για τον τρόπο εργασίας μας, ή απλά περίεργοι με τι ασχολούμαστε αυτή την εβδομάδα; Αφήστε μας ένα μήνυμα η καλέστε μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

211 800 86 10

Αποστολή